Zo zijn jou nagels altijd mooi gelakt zonder af te bladderen

10 oktober 2023 14:04

Zo zijn jou nagels altijd mooi gelakt zonder af te bladderen

Wil jij iedere dag mooie verzorgde gelakte nagels? Nou dat kan! Lees snel verder!

Hoe lelijk is het, die afgebladderde nagellak op je nagels!  Onze handen en nagels zijn ons visitekaartje. Dat is het eerste wat mensen van ons zien! Natuurlijk wil jij je netjes presenteren, toch? Helaas zie ik nog regelmatig afgebladderde nagels. Maar ik heb de oplossing: Nooit meer lelijk afgebladderde nagellak met Striplac!

Wat is Striplac nagellak?

Striplac nagellak is de meest innovatieve nagellak van dit moment.  Het is nagellak die je als een vliesje verwijdert. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen heeft die gellak heeft. Zoals het afweken ( afsoaken ) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. 

Striplac hard je uit met een led lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

De oplossing tegen lelijke afgebladderde nagellak:

Ik adviseer jullie allemaal om Striplac te gaan gebruiken. Echt waar, met Striplac heb je nooit meet last van lelijke afgebladderde nagels. Hier de voordelen van Striplac tegenover gewone nagellak:

  • Je Striplac nagellak blijft minimaal 10 – 12 dagen mooi zitten
  • Je Striplac nagellak bladdert niet af
  • De Striplac nagellak is veel gemakkelijker en sneller aan te brengen
  • En het is na het aanbrengen direct droog, dus geen kans meer op beschadigingen.
  • Striplac blijft glanzen terwijl gewone nagellak zijn glans na een paar dagen verliest.
  • Striplac heeft de voordelen van een gellak, maar is gemakkelijk te verwijderen zonder de nagel uit te drogen of te beschadigen.

Zo lak jij je nagels als een professional?

  • Polijst alle nagels zorgvuldig met de 2-step polijstvijl.
  • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Zet het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af.
    Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng de Striplac top coat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de Alessandro Striplac lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de Striplac reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.

Zo heb je dus heel snel mooie gelakte nagels en heb je er minimaal 10-12 dagen geen omkijken naar!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.