Spouwmuurisolatie door Isolatie.com

1 juni 2023 14:15

Spouwmuurisolatie door Isolatie.com

Spouwmuurisolatie is een manier om de binnenmuren van een gebouw te isoleren door de ruimte tussen twee muren (de spouw) te vullen met een materiaal wat isoleert.

Daarnaast biedt Isolatie.com verschillende materialen aan voor spouwmuurisolatie, zodat er altijd wel één bij jouw woning past. Het isoleren van spouwmuren is vaak in één dag al gepiept en levert direct een besparing op. Zo bespaar je gemiddeld 15 tot 30% op jouw energierekening en heb je de investering binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend.

Uitgebreide keuze spouwmuurisolatie bij Isolatie.com

Bij Isolatie.com bieden ze meerdere producten aan voor het isoleren van jouw spouwmuren.

Supearl EPS parels als spouwmuurisolatie

Ten eerste biedt Isolatie.com voor spouwmuurisolatie Supearl EPS parels aan. Een product met een zeer hoge isolatiewaarde. Bij deze toepassing vult Isolatie.com de spouwmuren met waterafstotende parels en lijm. Het materiaal wordt via een klein gaatje in de voeg geblazen en in de spouw verlijmd met een milieuvriendelijke latex lijm.

Knauf Supafil Cavity als spouwmuurisolatie

Ook biedt Isolatie.com een vochtwerende inblaaswol aan, wat net als bij de parels in de spouwmuren wordt geblazen. Deze inblaaswol is sterk geluidsisolerend en brandvertragend. De wol bestaat voor 80% uit gerecycled glas en eventueel herbruikbaar.

A+ Foam als spouwmuurisolatie

Daarnaast kan je bij Isolatie.com voor jouw spouwmuurisolatie ook kiezen voor een isolatieschuim. A+ Foam is een dampopen, waterafstotend en geurloos isolatieschuim wat gebruikt wordt bij woningen waar al bestaande isolatie aanwezig is. Vaak zijn dit bij woningen met een bouwjaar va 1975-1990. De huidige spouwmuurisolatie is hier vaak ingezakt waardoor de isolatie niet meer voldoende isoleert.

Voordelen van spouwmuurisolatie

Het nemen van spouwmuurisolatie wordt vaak gedaan vanwege energiebesparing en het verduurzamen van de woning, maar er zijn nog meer voordelen. Zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit en het verhogen van de waarde van de woning. Daarnaast is spouwmuurisolatie niet alleen goed voor je portemonnee maar ook goed voor het milieu.

Subsidie op spouwmuurisolatie

Laat je jouw spouwmuur isoleren door een professional zoals Isolatie.com? Dan kan je ook subsidie terugvragen! In Nederland zijn verschillende subsidies beschikbaar voor isolatie, en dus ook voor spouwmuurisolatie. De subsidie varieert afhankelijk van de leeftijd van het huis, het soort isolatie en de grootte van het huis. Bovendien zijn er lokale subsidies beschikbaar, deze subsidies voor isolatie zijn te vinden op de website van Milieu Centraal en Isolatie.com.

De belangrijkste subsidie voor isolatie is de ISDE-subsidie. Deze subsidie varieert van 15% voor één isolatiemaatregel tot 30% voor twee isolatiemaatregelen. Isolatie.com helpt je graag bij het aanvragen van subsidie op jouw spouwmuurisolatie. 

Meer dan alleen spouwmuurisolatie bij Isolatie.com

Naast spouwmuurisolatie, biedt Isolatie.com nog meer verduurzamingsopties aan. Zo is het ook mogelijk om jouw muren te impregneren. Bij impregneren breng je een laag op je gevel aan om het metselwerk te beschermen. Het metselwerk wordt sterk water- en vuilafstotend waardoor de isolatiewaarde optimaal blijft. Isolatie.com gebruikt een impregneer wat dampopen, duurzaam en milieuvriendelijk is.

Naast het isoleren van jouw spouwmuren, isoleert Isolatie.com ook daken en vloeren. Dakisolatie is naast spouwmuurisolatie geen overbodige luxe. Via het dak gaat namelijk onnodig veel warmte verloren. Door jouw dak te isoleren, bespaar je gemiddeld 15 tot 20% op jouw energierekening! Isolatie.com isoleert schuine daken, maar ook zoldervloeren.

Bij vloerisolatie, isoleert Isolatie.com de kruipruimte van bestaande woningen. Door jouw kruipruimte te isoleren voelen jouw voeten niet meer zo koud aan. Zo ervaar je een hoger comfort en bespaar je ook nog eens 10 tot 20 % op jouw energierekening.

De adviseurs van Isolatie.com komen vrijblijvend bij je langs voor een offerte op maat voor spouwmuurisolatie of andere na-isolatie van jouw woning.

Jouw spouwmuur isoleren door Isolatie.com

Overweeg je spouwmuurisolatie? Laat je spouwmuur dan isoleren door een specialist zoals Isolatie.com. Isolatie.com heeft jarenlang ervaring met het aanbrengen van spouwmuurisolatie en biedt 10 jaar garantie op de isolatiewerkzaamheden. Daarnaast zijn ze volledig gecertificeerd door SKG-IKOB en zijn ze aangesloten bij VENIN.

Kortom, spouwmuurisolatie is duurzaam, verhoogt de energie-efficiëntie van een woning en biedt voordelen zoals energiebesparing, betere luchtkwaliteit en verhoogt de waarde van de woning. Een ander voordeel is dat je subsidie ontvangt op isolatie wanneer je jouw woning laat isoleren door een isolatiespecialist zoals Isolatie.com.  Ten slotte heeft spouwmuurisolatie van Isolatie.com een hoge isolatiewaarde waardoor het een effectieve oplossing is voor het isoleren van binnenmuren.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.