Scoor met Regio-Voetbal STIP.abonnement

12 april 2024 15:33

Scoor met Regio-Voetbal STIP.abonnement

Ben jij die voetbalfan die het lokale team op de voet volgt? Of wil je als eerste op de hoogte zijn van alle regionale voetbalontwikkelingen, waar je ook bent? Dan is Regio-Voetbal hét online platform dat jij zoekt!

Waarom Regio-Voetbal?

Ben je op zoek naar het meest recente speelschema, de laatste wedstrijduitslagen, of naar nieuws over een opmerkelijke transfer van een speler naar jouw lokale voetbalclub? Of wil je misschien gewoon een samenvatting lezen van die spannende wedstrijd die je hebt gemist. Regio-Voetbal staat klaar om je op de hoogte te houden van al het laatste lokale voetbalnieuws in de regio’s Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Bommelerwaard, Altena, Krimpenerwaard en een deel van de Drechtsteden.

Onze voetbaljournalisten zijn fanatieke supporters met een pen en camera in de hand. De eerste wedstrijdverslagen staan zaterdagavond al online en gedurende de hele week blijven ze je voorzien van interviews, transfernieuws en foto- en videorapportages. Met veel enthousiasme en een scherp oog voor detail volgen ze bijna 90 regionale voetbalclubs op de voet. Dus, of je nu je lokale team aanmoedigt vanaf de zijlijn of gewoon graag op de hoogte blijft van het regionale voetbalnieuws: Regio-Voetbal is jouw betrouwbare spits.

STIP abonnement

Bij Regio-Voetbal draait alles om de liefde voor voetbal en die passie willen we graag met jou delen! Ons team bestaat uit echte voetballiefhebbers in hart en nieren en ze kunnen niet wachten om al het regionale voetbalnieuws met je te delen. Om ervoor te zorgen dat Regio-Voetbal hét online platform voor de voetbalfanaten in de regio blijft, bieden we het STIP.abonnement aan. Met dit abonnement krijg je toegang tot gedetailleerde wedstrijdverslagen, exclusieve interviews en boeiende foto- en videorapportages – alles om ervoor te zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens korting bij onze partners.

Voor de prijs van een paar biertjes in de derde helft, slechts €5,99 per jaar, kun je al abonnee worden bij Regio-Voetbal. Dus waar wacht je nog op met het scoren van jouw STIP.abonnement? Abonneer je nu op regio-voetbal.nl, zodat je nooit meer een doelpunt, transfer of ander belangrijk voetbalnieuws mist!

Zuidzijde 131
2977 XE Goudriaan
Telefoonnummer: +31 (0)183 58 32 00
Email: info@regio-voetbal.nl

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.