Overnachten in het centrum van Antwerpen?

21 december 2022 16:32

Overnachten in het centrum van Antwerpen?

Ripasso suite BTFL Living, centrum Antwerpen

Luxe, ruime suites in hartje Antwerpen

In het centrum van Antwerpen, op nog geen 300 meter lopen van de Grote Markt in Antwerpen, hebben wij 8 luxe, ruime suites gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien voor een overnachting in Antwerpen. De suites zijn uitgerust met gratis Wifi, een eigen kitchenette, een eigen badkamer, televisie en high comfort bedden. In de gemeenschappelijke ruimte in de kelder bevindt zich een wasmachine en droger.

Het monumentale pand genaamd ‘’De Gulden Haze’’ is volledig gerenoveerd en heeft nog vele authentieke elementen wat de suites het huiselijke gevoel geven. Komt u met de auto? Parkeergarage ‘’Parking Grote Markt’’ is op loopafstand van de suites gevestigd.

De suites

Wij hebben 8 ruime, luxe suites gerealiseerd welke van alle gemakken zijn voorzien. Iedere suite heeft dan ook haar eigen charmes. Even heerlijk ontspannen en tot rust komen tijdens uw citytrip naar Antwerpen? In onze Wellness suite, de Ripasso suite, kunt u heerlijk tot rust komen in de sauna. Deze suite is geschikt voor maximaal 2 personen. Bent u met een grotere groep? Neem dan bijvoorbeeld de Barbera d’Alba suite.

Wij hebben suites beschikbaar tot een gezelschap van 6 personen. Natuurlijk is het wel mogelijk om meerdere suites te boeken zodat u met een groter gezelschap kunt overnachten.

Barbera d’Alba suite

Kerst in Antwerpen

Tijdens de kerstperiode wordt Antwerpen omgetoverd tot een heus winterparadijs met haar bekende kerstmarkt. De kerstmarkt in Antwerpen, die voornamelijk wordt gehouden op en rondom de Grote Markt, bevindt zich op ongeveer 3 minuten loopafstand van de suites. De kerstmarkt is geopend van begin december tot begin januari.

Mocht u dus een citytrip op de planning hebben staan naar Antwerpen of hebben wij u op ideeën gebracht na het lezen van dit bericht? Onze suites zijn dé perfecte uitvalsbasis voor een weekend weg naar Antwerpen.

Benieuwd welke suite het best bij u en uw gezelschap past? Op deze pagina kunt u al onze suites bekijken en direct boeken en wie weet zien wij u snel!

BTFL Living
Zirkstraat 25
2000, Antwerpen
België

Telefoon: +32 492 44 36 60
E-mail: contact@btflliving.com
Website: www.btflliving.com

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.