Kontakt Mediapartners: hét allround mediabedrijf uit de polder

4 april 2024 09:12

Kontakt Mediapartners: hét allround mediabedrijf uit de polder

Van Tiel tot en met Capelle aan de IJssel en van Gouda tot en met Wijk en Aalburg: Kontakt Mediapartners is hét allround mediabedrijf uit de polder. Je hebt ons dan ook vast wel eens gezien, zonder dat je het wist. Want als wij zeggen dat we allround zijn, dan zijn we dat ook: van advertenties tot website-ontwerp, van drukwerk tot een online campagne en van een bedrijfsmagazine tot video of complete mediacampagne. 

Uitgeverij – waar het allemaal begon

Kontakt Mediapartners is inmiddels een allround mediabedrijf, maar onze roots liggen in de wereld van het uitgeven. En dat stukje uitgevers-DNA, dat is nog steeds deel van wie we zijn. Onze uitgeverij telt dertien nieuwsbladen die wekelijks huis aan huis verschijnen in Midden-Nederland. In Het Kontakt, zoals de nieuwsbladen heten, staat hoogwaardig regionaal nieuws en bieden we verschillende advertentiemogelijkheden voor bedrijven. En als dat nog niet genoeg is, produceren we ook magazines voor de verschillende regio’s waarin de inwoners en lokale ondernemers centraal staan.

Merkidentiteit & mediaplan – waar het allemaal mee begint

Maar ons DNA bestaat uit meer dan alleen uitgeven. Wij helpen bedrijven namelijk graag op weg met hun communicatie. Dit doen we vanaf het begin. Jij als consument voelt je namelijk pas verbonden met een bedrijf als je je erin herkent. En – om met vaktermen te praten – deze betrokkenheid ontstaat sneller wanneer het merk een krachtige merkidentiteit heeft. Wie je bent als merk, waar je voor staat en wat je betekent voor anderen moet herkenbaar, consistent en uniek zijn. Wij zijn experts in het creëren van zo’n sterke merkidentiteit, welke de basis vormt van alle communicatie-uitingen van een bedrijf. Identiteit van een merk staat? Dan gaan, afhankelijk van de wensen van het bedrijf, onze media-adviseurs, copywriters en foto- en videografen aan de slag om het merk tot leven te wekken, zodat jij je betrokken voelt met het merk en het aanwezig is waar jij als consument bent.

Print – letterlijk indruk achterlaten

Het mediaplan is concreet, teksten geschreven en foto’s en video’s gemaakt, maar wat gebeurt er dan? Kontakt Mediapartners gaat verder dan dat en helpt bedrijven ook met de verdere communicatie. Een bedrijf wil namelijk dat jij daadwerkelijk hun communicatie ziet. Wij helpen dan ook niet alleen met het tot leven brengen van communicatie, maar bieden ook ruimte in onze kanalen voor bedrijven. Als jij het Kontakt leest, lees je niet alleen hoogwaardige artikelen uit de handen van onze redacteurs, maar zie je ook advertenties die ontworpen zijn door onze designers.  

Naast de advertenties in de krant, helpen wij bedrijven om op nog meer plekken aanwezig te zijn. Een spandoek aan het sportveld, een visitekaartje op een beurs, het briefpapier waarop jij post ontvangt, of een bedrijfsmagazine voor het jubileum: wij kunnen én drukken dit allemaal. De Groot – grootsgedrukt.nl zit namelijk onder hetzelfde dak en door deze korte lijnen kunnen we razendsnel schakelen. Dus van advertentie tot promotiemateriaal en van ontwerp tot drukken, Kontakt Mediaparters regelt het allemaal voor bedrijven in de regio.

Digitaal – wegwijs in de onlinewereld

Om echt allround te zijn, mag online niet worden vergeten. Bij Kontakt Mediapartners zijn we dit dan ook zeker niet vergeten. Via onze nieuwssites en –apps kan je op de hoogte blijven van het laatste regionale nieuws, waar je ook bent. Daarnaast kunnen bedrijven ook hier adverteren door middel van banners, advertorials en zelfs video’s. Verder kunnen deze advertenties ook nog worden doorgeplaats op ons andere online platform: Regio-Voetbal. Zowel op de website als in de app houden wij hier voetbalfans op de hoogte van al het regionale voetbalnieuws.

Maar net als bij print, gaan we online ook verder dan alleen onze eigen kanalen. Een website van een bedrijf uit de regio? Het kan zomaar zijn dat die gemaakt is door een van onze designers. Die leuke social mediapost van de lokale schoenenwinkel? Ook dat behoort tot ons werk. Wij zorgen ervoor dat jij bedrijven online kan bereiken.

Kortom je hebt ons werk vast wel eens gezien, want als we zeggen dat we allround zijn, dan zijn we ook écht allround.

Zuidzijde 131
2977 XE Goudriaan

Telefoonnummer: +31 (0)183 58 32 00
Email: info@kmp.nl

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.