(Familie)boek laten drukken al vanaf 1 stuk

7 maart 2024 11:41

(Familie)boek laten drukken al vanaf 1 stuk

Stel je voor dat je al je kostbare herinneringen en familiegeschiedenis voor altijd kunt bewaren. Heb je ooit gedroomd van het moment waarop jouw eigen geschreven verhaal te lezen is in een echt boek? Of het bundelen van al je recepten in een mooi kookboek? Het zijn dromen die misschien altijd in je hoofd hebben gespeeld, maar nu kunnen ze echt werkelijkheid worden!

Dus heb jij jouw familiegeschiedenis al afgestoft, je zelf geschreven verhaal al van de plank gehaald en je recepten al verzameld? Want je hoeft niet langer te wachten om jouw dromen uit te laten komen. Je eigen boek laten drukken is makkelijker dan dat het lijkt en je kunt zelfs één exemplaar bestellen – maar natuurlijk ook zoveel je wilt!

Van droom naar werkelijkheid

We begrijpen dat je nu snel naar de drukker wilt rennen om jouw boek te laten drukken. Maar voordat het zover is, moet je nog een aantal stappen ondernemen om je eigen roman of receptenboek in handen te hebben. Als je al je teksten hebt verzameld, moet je nadenken over de opmaak. Welk kleurschema, lettertype en –grootte wil je gebruiken? Welke grootte krijgen de afbeeldingen en zijn deze in zwart-wit of juist in kleur? In de opmaak kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan en het boek precies zo maken zoals jij wilt.

Binnenkant van het boek helemaal naar je zin? Vergeet dan ook zeker niet de buitenkant! De omslag van je boek is natuurlijk waar je tegenaan kijkt, wanneer het op tafel ligt of op de boekenplank staat. En daar wil je met trots naar kijken. Heb je dan ook hulp nodig bij het ontwerpen van je boek? Bij De Groot staan we voor je klaar, voor zowel het drukwerk als het ontwerp.

Al deze stappen doorlopen en is je boek digitaal helemaal klaar? Dan is het nu tijd om het naar de drukker te sturen!

Jouw droomboek

Nu verwacht je waarschijnlijk dat je met een boek dat al vanaf één exemplaar gedrukt kan worden, de mogelijkheden beperkt zijn. Niks is minder waar: als je je droom werkelijkheid laat worden, moet het ook jouw droomboek worden! Dus altijd al gedroomd van een eigen stripboek, of toch meer een luchtige roman? Kies dan voor een uitstraling die past bij deze boeken, zoals een zachte kaft. Had je meer een familieboek of een receptenboek met een luxe uitstraling in gedachte? Laat dan je boek met harde kaft drukken. Naast de verschillende opties in kaften, bepaal je ook zelf het formaat, papier, bindwijze en of je een leeslint wilt.

En geloof het of niet, maar je eigen boek kan je al vanaf €22,-- laten drukken.
Er is dus niks wat jou nog tegenhoudt om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan

Telefoonnummer: +31 (0)183 58 33 33
Email: info@grootsgedrukt.nl

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.