Een jurkje dragen zonder hakken? Dat kan!

9 september 2022 11:46

Een jurkje dragen zonder hakken? Dat kan!

Is de jurk je favoriete kledingstuk, maar ben je geen fan van high heels dragen? Maak je geen zorgen, want wij hebben de beste alternatieven op een rij gezet die jij kan dragen om er geweldig uit te zien met een jurkje. Heb jij een witte, zwarte of roze jurkje? Deze tips kan jij gebruiken om er stralend uit te zien zonder hakken bij de jurk.

Laarzen

Het eerste alternatief van hakken bij de jurk zijn de laarzen. Niet elke laars matcht goed met je jurk. Met enkele vuistregels weet jij welke laars je moet kiezen om de outfit compleet te maken. Kies voor een slanke laars. Het materiaal van deze laars moet niet te stug zijn en goed aansluiten op het been. Gebruik ook geen laarzen met glanzende materialen, omdat deze je benen dikker doen lijken dan dat ze echt zijn. Tot slot is het belangrijk om te kiezen voor een subtiele kleur. Wanneer je kiest voor een knallende kleur, let niemand meer op je jurkje. Kies dus voor kleuren als zwart, camel en donkerbruin.

Ballerina’s en loafers

In de zomer of op een bijzondere gelegenheid zijn loafers en ballerina’s uitermate geschikt als vervanger van hakken. Loafers zijn vaak mooier in de winter. De reden hiervoor is dat donkere panty’s vaak niet altijd even mooi zijn met ballerina’s. Loafers sluiten hier vaak wel goed op aan. Een tip is om ballerina’s met hakje te kiezen, al is het maar een halve centimeter, dit staat vrouwelijker en maakt je lichaam langer. Het is ook belangrijk om te letten op de neus van je ballerina of loafer. Een ronde neus maakt je minder slank dan een puntige toelopende neus.

Accessoires

Als je geen hakken draagt bij je jurk, is het de kunst om te kiezen voor volwassen stijlen. Niet alleen je jurk mag er volwassen uitzien, maar ook je accessoires en de manier waarop je je haar doet en je jezelf opmaakt. Heb je lang haar? Maak dan een knot op je hoofd om zo een paar centimeter langer te worden. Als het ware wordt de boost die de hakken geven vervangen door de knot op je hoofd. Als het gaat om accessoires, zorg dan voor rust in je outfit.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.