De winterkou ontvluchten? Ontdek Curaçao in alle luxe!

4 januari 2023 09:40

De winterkou ontvluchten? Ontdek Curaçao in alle luxe!

LXRYHOME Villa Reef, Jan Thiel Curaçao

Brrr.. de winterkou is begonnen en de handschoenen, sjaals en mutsen zijn weer uit de kast gehaald. Met deze winterse temperaturen verlang je toch ook naar een heerlijk zonnetje? Tijdens de wintermaanden is het dé ideale periode om de zon op te zoeken in het paradijselijke Curaçao!

Wil jij op een luxe vakantie waar aan alles gedacht is tijdens de wintermaanden? LXRYHOME heeft een aanbod aan luxe vakantie villa’s op Curaçao voor een onvergetelijke vakantie in Curaçao!

Curaçao, het zonovergoten paradijs.

Hagelwitte stranden, palmbomen, azuurblauwe zee en heerlijke cocktails; deze combinatie staat garant voor een heerlijke vakantie op Curaçao! Het is een prachtig eiland waar je langs de kust de mooiste plekjes kunt ontdekken voor een relaxte vakantie met je partner of gezin. Het is dus niet voor niets dat LXRYHOME hier een groot aanbod aan villa’s heeft.

Voor ieder wat wils

Curaçao heeft een hoop te bieden voor jong én oud. Zo kun je bijvoorbeeld snorkelen met schildpadden, zwemmen met dolfijnen, een buggytour doen, een aquarium bezoeken, een boottrip maken naar Klein Curaçao, winkelen in Willemstad of gewoon heerlijk relaxen aan een van de prachtige stranden die Curaçao te bieden heeft. Tijdens de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur rond de 27 graden. Het eiland is dus dé perfecte vakantieplek om te verblijven tijdens de wintermaanden voor zowel de kleintjes onder ons als voor ouderen.

Jan Thiel Beach

Jan Thiel is een baai ten zuidoosten van Curaçao en heeft één van de populairste stranden van het eiland namelijk Jan Thiel Beach. Dit is een prachtig palmenstrand dat deels door mensen is aangelegd. Op dit strand tref je diverse beachclubs en restaurants die garant staan voor een heerlijke strand dag. Vanaf een van de luxe villa’s van LXRYHOME sta je binnen 5 minuten lopen op dit heerlijke strand.

Villa huren Jan Thiel

Jan Thiel staat in Curaçao bekend om een van de veiligste plekken van het eiland. Het is een beveiligde wijk waar altijd de security van Jan Thiel security aanwezig is om een oogje in het zeil te houden. Dé plek dus in Curaçao om een heerlijke villa te huren voor een onvergetelijke vakantie. Villa huren in Jan Thiel? LXRYHOME heeft diverse luxe vakantie villa’s te huur op Jan Thiel voor maximaal 10 personen per villa. Deze luxe villa’s zijn uitgerust met slaapkamers met een eigen badkamer én een privézwembad, een volledig uitgeruste keuken en meerdere terrassen waar je heerlijk kunt relaxen in de zon of in de schaduw.

Met een groter gezelschap dan 10 personen? Geen probleem! De luxe vakantie villa’s zijn op loopafstand van elkaar gevestigd en het is dus mogelijk om meerdere villa’s te reserveren.

Last minutes

Op dit moment heeft LXRYHOME een aantal mooie last minute aanbiedingen om een luxe villa te huren op Curaçao. Bekijk hier de laatste Curaçao lastminutes en wie weet vier jij binnenkort vakantie op het paradijselijke Curaçao!

LXRYHOME
www.lxryhome.com

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.