De ultieme oplossing voor horecalocaties: De Kuyper Draught Cocktails

10 juni 2024 10:27

De ultieme oplossing voor horecalocaties: De Kuyper Draught Cocktails

De Koninklijke Kuyper kondigt een gamechanger voor de horecasector aan: De Kuyper Draught Cocktails

Koninklijke De Kuyper introduceert De Kuyper Draught Cocktails voor de horeca in de smaken Pornstar Martini cocktail en Espresso Martini cocktail. Deze pre-mixt cocktails worden makkelijk vanuit de tap geserveerd, zonder dat er expertise in mixologie is vereist. Dat maakt deze cocktailoplossing zeer geschikt voor horecagelegenheden om hun cocktailmenu kwalitatief te optimaliseren.

De Kuyper Draught Cocktails zijn verpakt in een handige bag-in-box verpakking van vijf liter, waarmee er veertig cocktails getapt kunnen worden. Gegarandeerd constante kwaliteit en dezelfde premium smaak van elke cocktail.

De Kuyper Espresso Martini Cocktail combineert de intense en robuuste smaak van espresso met de verfijnde smaak van De Kuyper Crème de Café likeur, en de kick vanmet vodka. De Kuyper Pornstar Martini Cocktail is een verleidelijke, zoete cocktail met De Kuyper Passievrucht likeur, zachte vanille en een vleugje limoen. Deze heerlijke cocktails bieden ze een perfecte balans van smaken en zijn ze binnen enkele seconden klaar: zet het glas neer, open de tap en voeg enkel de garnering toe. Eenvoudiger en efficiënter kan niet.

"Bij De Kuyper zetten we ons in om de beste cocktailervaring voor elke gelegenheid te bieden," aldus Godelief van Erve, Global Marketing Director bij De Kuyper. "Met Draught Cocktails willen we drukke horecagelegenheden ondersteunen door hen in staat te stellen moeiteloos premium cocktails te serveren, zodat ze zich kunnen concentreren op het leveren van uitzonderlijke service aan hun gasten."

Met De Kuyper Draught cocktails kunnen horecagelegenheden hun cocktailaanbod optimaliseren, terwijl ze efficiëntie en klanttevredenheid maximaliseren. Deze perfecte cocktailoplossing is zeer geschikt voor horecagelegenheden met een hoge omloopsnelheid, zoals bars, restaurants, evenementen, nachtclubs, hotels, cruiseschepen en resorts, of voor horecagelegenheden die minder cocktailexpertise hebben. Dit vereenvoudigt niet alleen de werkzaamheden, maar garandeert ook een kwalitatieve en plezierige cocktailervaring voor horecagasten.

Met meer dan 325 jaar expertise in het creëren van hoogwaardige likeuren, blijft De Kuyper trouw aan zijn visie; "Own the Cocktail" en wil iedereen op elke gelegenheid en op elke locatie van excellente cocktails voorzien. Als een van 's werelds meest toonaangevende likeurdistilleerderijen, zijn nieuwsgierigheid en passie voor gedistilleerde producten de constante drijfveer achter innovatieve en succesvolle productontwikkelingen. Het Nederlandse familiebedrijf ontving in 2023 voor de vijfde keer op rij de prestigieuze titel "Likeurproducent van het Jaar" van de internationaal toonaangevende International Spirits Challenge (ISC).

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.