Bloemen maken emoties los

14 september 2022 13:14

Bloemen maken emoties los

Van bloemen word je vrolijk; ze fleuren het interieur op én je gemoed. Bloemen maken emoties los, maken gelukkig. Een bos bloemen geven is een prachtig gebaar, voor zowel gever als ontvanger. Mits er aandacht besteed is aan het boeket, de bloemen smaakvol op elkaar zijn afgestemd en ze van goede kwaliteit zijn. Of het nu gaat om seizoensbloemen - vers van eigen kwekerij - of om een stijlvolle bos droogbloemen, Natuurlijk-Bloemen.nl verzorgt en levert het.

Van een prachtig klassiek rondboeket of luxe plukboeket, tot een boeket in één kleur of een vrolijke kleurrijke mix; van alles is mogelijk. Met een op het doel of gever afgestemd boeket maak je goede sier.

Ook als werkgever of collega heb je veel situaties waarin het geven van een mooi boeket het perfecte cadeau is, het beste gebaar om iemand in het zonnetje te zetten. Extra geslaagd als je er ook nog een mooie bijpassende vaas bij geeft, wat bij Natuurlijkbloemen.nl optioneel is.

DROOGBLOEMEN: HET DUURZAME ALTERNATIEF EN BETER VOOR DE PORTEMONNEE

Bloemen doen mensen plezier, geven een warme uitstraling. Maar dit hoeven niet per se verse bloemen te zijn. Kies eens voor droogbloemen, een duurzaam en goedkoper alternatief! Ze zijn tegenwoordig in prachtige combinaties leverbaar, van opvallend tot zeer stijlvol.

Droogbloemen hebben toch een stoffig imago? Nee! Droogbloemen zijn hip. Nadat droogbloemen het buitenland veroverden, zette de droogbloementrend in Nederland vaste voet aan grond en is inmiddels niet meer weg te denken.

Tegenwoordig bestaat een boeket droogbloemen uit veel meer dan sec een bosje gedroogde bloemen. Gedroogde bloemen worden vaak gecombineerd met granen en andere natuurlijke decoraties, zodat een mooie compositie ontstaat. Wat te denken van een luxe mix met eucalyptus, katjes, grassen en kleurrijke zomerbloemen? Of een sierlijke bos met onder meer kaardebol, phalaris, grassen, pampas pluimen, babala en ruscus die perfect past in een groene glazen vaas. Een statement piece pur sang. 

 Een droogbloemenboeket is een interieuraccessoire met luxe uitstraling. Een smaakvolle eyecatcher om cadeau te geven of te ontvangen. 

WELKE VOORDELEN HEBBEN DROOGBLOEMEN? 

  • Duurzamer. Droogbloemen blijven minimaal een half jaar goed. En gepreserveerde bloemen (bloemen die dankzij een speciale behandeling nog langer houdbaar zijn) zelfs een tot drie jaar.
  • Voordeliger. Doordat droogbloemen veel langer houdbaar zijn, is een droogboeket relatief veel voordeliger dan verse bloemen.
  • Hele jaar door verkrijgbaar. In tegenstelling tot verse bloemen, zijn je lievelingsbloemen het hele jaar door verkrijgbaar. Door de lange houdbaarheid heb je immers geen last van de beperkte verkrijgbaarheid van bloemen.
  • Geen onderhoud nodig. Van wind, felle zon of een vochtige omgeving houden droogbloemen niet. Houd je daar rekening mee, dan heb je moeiteloos lang plezier van een prachtig droogboeket.
terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.