Abraham of Sara geworden? Vier het GROOTS met grote poster

22 maart 2024 08:54

Abraham of Sara geworden? Vier het GROOTS met grote poster

Het is (bijna) zover, die mijlpaal waar je stiekem naar uitkeek – of juist totaal niet: je bent Abraham of Sara! Het bereiken van de leeftijd van 50 is een moment om het leven te vieren. Dit wil je natuurlijk groots aanpakken, maar doe je dit? In dit artikel geven we tips hoe je met jouw abraham of sara-feestje laat zien dat je nog in de bloei van je leven staat. Want laten we eerlijk zijn, het leven begint pas echt bij 50.

De gasten zijn uitgenodigd, de locatie is bekend en de hapjes en drankjes staan in bestelling. Maar hoe zorg je ervoor dat je feest echt die grootste uitstraling krijgt die deze mijlpaal verdient? De Groot – grootsgedrukt.nl heeft hiervoor de oplossing: groot formaat posters.

Levensgrote levensloop

Een levensgrote poster biedt eindeloze mogelijkheden om de decoratie van jouw feest next level te brengen. Wat dacht je van een grote foto of typische uitspraken van de Abraham of Sara? Een andere, bijzondere, manier is om een grote poster in te zetten om de levensloop op levensgroot formaat te laten zien. Denk hierbij aan foto’s van door de jaren heen en andere leuke herinneringen of uitspraken. Want ondanks dat het leven bij 50 pas echt begint, heb je al genoeg meengemaakt om naar terug te kijken.  

Say cheese!

Een andere leuke manier om grote posters in te zetten op jouw feest is als achtergrond voor een photobooth. Een Abraham die verzot is op auto’s of een Sara die van glitters houdt? Kies voor een achtergrond die past bij de jarige. Ook zou je kunnen kiezen voor een leuke foto of tekst van de jarige als achtergrond. Een ding is zeker: zo’n poster zal een van de meest populaire plekken zijn op jouw feest om deze memorabele avond vast te leggen. 

Verrassing!

Hoewel niet alle Abrahams en Sara’s even enthousiast zijn over het vieren van deze mijlpaal, is het toch belangrijk om stil te staan bij dit bijzondere moment. Voor diegenen die liever niet in de schijnwerpers staan, maar waarbij familie of vrienden dit wel nodig vinden, kan je toch iets ‘kleins’ doen. Een grote poster is een verrassend alternatief voor bijvoorbeeld de abraham- of sara-pop in de tuin. Een levensgrote afbeelding of tekst is een persoonlijke en minder opdringerige manier om deze mijlpaal te vieren.

Dus waar wacht je nog op? Groot formaat posters zijn multi-inzetbaar om van jouw abraham- of sara-mijlpaal een feest te maken om nooit te vergeten!

Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan

Telefoonnummer: +31 (0)183 58 33 33
Email: info@grootsgedrukt.nl

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.