Girls’ Day 2024 - Zelf verf maken en een kijkje in de keuken bij het kleuren lab

12 april 2024 15:56

Girls’ Day 2024 - Zelf verf maken en een kijkje in de keuken bij het kleuren lab

De meiden hebben de workshop "Het Verfexperiment" gevolgd, waar ze zelf lekker konden experimenteren. Op die manier werd het proces van het maken van verf en het effect van verschillende grondstoffen op de uiteindelijke verf veel duidelijker. Ook hebben de meiden een kijkje achter de schermen gekregen bij de afdeling Research & Development, waar de verven en lakken van o.a. Wijzonol worden ontwikkeld en verbeterd.

Als laatste onderdeel van het programma is een Meet & Greet georganiseerd met Marlies van Wijhe. De meiden waren heel nieuwsgierig en stelden veel vragen. Zo zijn ze te weten gekomen dat Van Wijhe een vrouwelijke directeur heeft, wat een microbioloog is, hoe verf gemaakt wordt en welke disciplines je bij van Wijhe verf in de techniek kunt uitoefenen. Al met al een geslaagde dag!

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.