Zeg het met een persoonlijke kaart

6 februari 2024 16:11

Zeg het met een persoonlijke kaart

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon zomaar, een kaartje in je brievenbus is altijd leuk. Maar wat als die kaart niet alleen met liefde is uitgekozen, maar ook nog eens speciaal voor de gelegenheid ontworpen is? Dat is een kaart die blijft hangen.

Waarom zou je kiezen voor een standaard uitnodiging of kerstkaart als je je eigen ontwerp op een kaart kan zetten? Laat je eigen wenskaarten maken voor het verrassingseffect bij de ontvangers. Tegenwoordig is het ontwerpen en laten drukken van je kaart ontzettend eenvoudig. Dus wat houd je nog tegen?

Ontwerpen in een handomdraai

Nu horen we je denken; ‘Heel leuk zo’n gepersonaliseerde kaart, maar ik kan helemaal niet ontwerpen.' Tegenwoordig hoeft dat geen excuus meer te zijn. Talloze websites en apps kunnen je helpen bij het maken van je eigen ontwerp. In deze tools kan je zelfs al vanaf je telefoon foto’s uploaden en teksten in allerlei lettertypes en kleuren toevoegen. Op deze manier kan je een kaart creëren die perfect past bij jou en de ontvanger.

Niet zo creatief of geen inspiratie? Geen zorgen! Vaak kan je binnen deze tools ook kiezen uit talloze sjablonen die je gemakkelijk kunt personaliseren. Binnen deze standaardontwerpen kan je de tekst aanpassen en zelf je eigen foto’s uploaden om zo toch tot een uniek ontwerp te komen. Dus ook als je zelf geen inspiratie hebt, kan je persoonlijke kaartjes maken!

Kaarten drukken

Nu je ontwerp klaar is, is het tijd om je kaart te laten drukken. Bij De Groot – grootsgedrukt.nl doen we dit graag voor je. Wij drukken de kaart op de manier hoe jij dat zelf in gedachte hebt: ongevouwen, gevouwen en zelfs drieluik behoren tot de mogelijkheden bij De Groot – grootsgedrukt.nl. Daarnaast zijn veel verschillende formaten voor uw kaart mogelijk én dat al vanaf een oplage vanaf 25 stuks. Dus je kan je kaart zo gek niet ontwerpen of wij kunnen het drukken voor je.

Dus eigenlijk heb je geen excuses meer om iets niet te zeggen met een unieke kaart of uitnodiging.

Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan

Telefoonnummer: +31 (0)183 58 33 33
Email: info@grootsgedrukt.nl

de groot- grootsgedrukt

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.