tess v opent derde winkel in Breda

5 april 2024 11:08

tess v opent derde winkel in Breda

Online fashion retailer tess v groeit hard: naast de online webshop opent het kledingmerk a.s. zaterdag 6 april haar derde winkel, nu in Breda aan de gezellige Veemarktstraat 33.

Roze van de deurmat tot de paskamers

Na een intense verbouwing van twee maanden, is het oude pand getransformeerd tot een eigentijdse winkel, waarin alles die herkenbare tess v-vibe heeft gekregen. Met overal de huiskleur roze, ziet het interieur eruit alsof het rechtstreeks van Instagram komt; van de deurmat tot de paskamers. De iconische roze wave spiegel en een custom made roze kassa, die ook terugkomen in de winkels in Nijmegen en Utrecht, zijn echte blikvangers! In de handgemaakte Friday Denim boogkasten is de eigen tess v-jeanscollectie voor klanten meteen herkenbaar. 

Gezellige zijstraatjes

Oprichter Tess Verwoert vertelt: “Ik viel meteen voor de authentieke, oude gevel en de gemoedelijke sfeer in de straat." Tess V kiest bij nieuwe winkels bewust voor B-locaties. Het is een weloverwogen keuze om de massa van de stad te vermijden en juist de gezellige zijstraatjes op te zoeken. Dit zijn de plekken waar de klant van tess v zowel lekker op het terras kan zitten, als een tess v-winkel kan bezoeken.” 

Grootste winkel tot nu toe!

De nieuwe winkel in Breda is met 135m2 de grootste tess v-winkel tot nu toe! Je vindt er alles, van de nieuwste Côte d'Azur collectie, waarvoor team-tess v naar Nice vloog, tot aan de prachtige sieraden van het eigen label. Ook de deze week gelanceerde oranje Kingsday collectie hangt er volop. Twee wekelijks wordt de winkel aangevuld met nieuwe drops. Met drie winkels in Nederland (Breda, Utrecht en Nijmegen) en een recent geopend verkooppunt op Curaçao, groeit de fashion retailer uit Rhenen hard. 

Goeie balans tussen online en winkels

Tess Verwoert, het creatieve brein achter tess v, gelooft ontzettend in de wisselwerking tussen on- en offline: “Mensen die tess v kennen van online, komen naar de winkel en omgekeerd. Door vanaf het begin slim gebruik gemaakt van sociale media en sterke aanwezigheid op Instagram en TikTok, konden we een enorm loyale fanbase opbouwen. Klanten voelen zich daarom niet alleen aangetrokken tot onze online aanwezigheid, maar komen ook graag naar de winkels om het tess v- team persoonlijk te leren kennen."

Tess vindt het op haar beurt geweldig om haar klanten te spreken en te leren kennen. Onder haar leiding weet het jonge team van 56 meiden (en inmiddels twee mannen 

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.