Rondje Rotterdam: gegarandeerd een dag vol lachen en plezier!

13 februari 2024 09:45

Rondje Rotterdam: gegarandeerd een dag vol lachen en plezier!

Rondje Rotterdam, een initiatief van Pegasus Events, staat garant voor een dag vol lachen en plezier in Rotterdam en is geschikt voor diverse gelegenheden zoals familie-uitjes, vriendenuitjes, seniorenuitjes, vrijwilligersuitje of bedrijfsuitjes. Elk Rondje Rotterdam is als een schoolreisje voor volwassenen, waarbij je zelf de invulling bepaalt: per bus, boot, te voet, met mogelijkheden voor borrelen, dineren en feesten.

In samenwerking met horecapartners en een uitgebreid netwerk wordt het gezellige groepsuitje in Rotterdam compleet gemaakt. Kies een thema + artiest en het team regelt de rest. Het script wordt aangepast aan de samenstelling van het gezelschap en de reden van het uitje, waardoor elke belevenis uniek en persoonlijk wordt.

Rondje Rotterdam ontzorgt zoveel mogelijk met draaiboeken, gepersonaliseerde uitnodigingen en een host die op de dag zelf alles goed begeleidt. Bij de keuze voor een Rotterdamse Tour met artiesten zoals Simon Stokvis of Joris Lutz wordt het script op maat gemaakt met fantastische programma's en bijzondere anekdotes, speciaal voor de genodigden.

Een onvergetelijke ervaring

Om het bezoek aan Rotterdam extra bijzonder te maken, zijn er leuke toevoegingen bij te boeken zoals een Rib-Adventure, Escaperoom, Tabletgame, workshop smartlappen zingen en meer waardoor het dagje in Rotterdam een onvergetelijke ervaring wordt.

Pegasus Events – Hét evenementenbureau van Rotterdam

Pegasus Events organiseert al 20 jaar onvergetelijke bedrijfsuitjes, evenementen en groepsreizen. Met creatieve concepten en aandacht voor detail bieden we op maat gemaakte bedrijfsevents dat de mensen motiveert, teambuilding creëert en de verbinding versterkt. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan diensten en kies voor de persoonlijke benadering van Pegasus Events.

Reserveer jouw dagje uit

Wacht niet langer en reserveer jouw onvergetelijke dagje Rotterdam met Pegasus Events en Rondje Rotterdam.

Contactgegevens
Vertreklocatie Rondje Rotterdam

SS Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3071 AM  Rotterdam

Correspondentieadres
Rondje Rotterdam
Jufferkade 81
3011 VW  Rotterdam

E-mail: info@rondjerotterdam.nl
Website: rondjerotterdam.nl

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.